Turska serija Yeni Hayat / Novi život se i dalje prodaje u inostranstvu

Turska serija Yeni Hayat / Novi život jedna je od onih koje su ugašene nakon nekoliko epizoda, a za kojim fanovi i dalje žale. Mnogi smatraju da je serija mogla i zasluživala više.

Turska serija Yeni Hayat / Novi život se i dalje prodaje u inostranstvu

Foto Credits: IMDB

Serija Yeni Hayat / Novi život je za kratak period osvojila srca publike. Ipak, rejting u Turskoj nije bio na dobrom nivou, pa je serija svoje finale imala u epizodi broj 9.

Bez obzira na to, serija se i dalje prodaje u inostranstvu. Serija Yeni Hayat će uskoro početi da se emituje i u Maleziji. Na neki način potvrda da je serija zaista interesantna bar određenom delu gledalaca.

Kada je reč o radnji, ona je zaista bila zanimljiva. Pratimo priču o bivšem pripadniku vojske kapetanu Ademu. Nova se poslovna prilika pružila kapetanu Ademu, koji živi sretan život sa suprugom Nevin te kćeri Edže, a koji je napustio Specijalne snage. Zadatak mu je da štiti mladu Jasemin, suprugu bogatog i moćnog poslovnog čoveka Timura. Prihvativši tu ponudu, Adem i njegova porodica ulaze u potpuno im stran svet, međutim priča Adema i Jasemin koji se na početku nisu podnosili, prelazi kasnije u strastvenu ljubav što će ih oboje iznenaditi. Nemoguća je to ljubav, ali od zaljubljivanja ne uspevaju pobeći. Nevin, Ademova supruga, mora otkriti koliko daleko treba otići kako bi ne bi izgubila supruga i kako bi sačuvala porodicu. Ademu i Jasemin ispit je ljubav, a Nevin i Timuru izdaja.

Lik Adema tumači Serkan Cayoglu, dok Jasemin glumi Melisa Asli Pamuk.

NOVO - Neuspeh turskog filma Beni Cok Sev | Voli me toliko

 By: Milt-TV Exposed