Kraj za tursku seriju Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće

Pre samo nekoliko dana, mnogi su se pitali kakva sudbina čeka seriju Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće zbog konstantno loše gledanosti. Sada je definitivno sve poznato.

Kraj za tursku seriju Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće

Foto Credits: Fox TV

Serija Yalancilar ve Mumlari / Lažovi i sveće se radi u produkciji kompanije Medyapim, a emituje se na kanalu Fox TV. Projekat se neće još dugo emitovati. Serija je postala nova žrtva niskog rejtinga. Nakon serije Uzak Sehrin Masali koja je završena u petoj epizodi, istu sudbinu deli i ovaj projekat.

Doneta je odluka da serija Yalancilar ve Mumlari ima finale u epizodi pet.

Podsećamo radnja ove serije prati Elif (Ceren Moray), koja je ostala bez supruga u brodolomu i nikako nije mogla da se pomiri sa tim. Pozivi koje dobija bude nadu da joj je suprug možda preživeo. Njene najbolje prijateljice Džejda, Meliha i Šebnem su joj ogromna podrška u životu. Džejda je žena koja nije navikla da se veže za bilo koga, naučila je da bude smaostalna. Meliha je uspešna psihijatrica. Šebnem konstatno ima problema sa svojim suprugom. Istina u životima ove četiri žene sasvim je drugačija od onoga što one misle da znaju.

NOVO - Bora Cengiz kao Mirza u seriji Kalp Yarasi / Rana na srcu

 By: Milt-TV Exposed