Yasemin Kay Allen u novom projektu nakon serije Erkek Severse

Yasemin Alen je igrala lik Yelde u novoj seriji Erkek Severse / Kad muškarac voli, koja je rađena u produkciji kompanije Gold Film. Alperen Duymaz i Busra Develi prate uspešnu glumicu u glavnim ulogama serije, koja je emitovana na digitalnoj platformi Bein Connect a snimanje ovog projekta je završeno.

Yasemin Kay Allen u novom projektu nakon serije Erkek Severse

Foto Credits: IMDB

U intervjuu koji je dala, glumica je rekla da je projekat bio drugačiji i veoma prijatan za nju; „Bili su to veoma ugodni uslovi za rad. Alperen i Busra su takođe bili veoma slatki. Lik koji sam glumila je takođe bio veoma prijatan. Nadam se da ćemo nastaviti da usrećujemo publiku, i oni su se zabavili.”

Yasemin Kay Alen, koja je ranije učestvovala u uspešnim i nezaboravnim serijama kao što su Sulejman Veličanstveni, Seref Meselesi, 46 Yok Olan, Fi and Olagan Şupheliler, potpisala je ugovor za rad na novom projektu. U pitanju je ponovo serija jedne od digitalnih platformi.

Haluk Bilginer i američki glumac Itan Kay će pratiti ovu veoma talentnovanu tursku glumicu koja će se pojaviti u projektu Turski detektiv, adaptaciji, odnosno ekranizaciji knjige Cetin Ikmen po scenariju Barbare Nadel.

Prva sezona serije, koja će ovog meseca početi da se snima u Istanbulu, imaće 8 epizoda. Yasemin će u ovoj novoj seriji glumiti detektivu Ayse.

NOVO - Turska serija Uc Kiuz Kardes / Tri sestre - novi hit?!

By: Milt-TV Exposed