Loš start serije Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te srcu

TRT1 je poslednjih godina napravio veliki odjek u TV serijama, a projekat Seni Kalbime Sakladim / Čuvam te u srcu skrenuo je pažnju jer se radi o komedijskoj romantičnoj priči. Kao javni emiter, TRT1 se uglavnom fokusira na dramske i istorijske produkcije, kao i na različite produkcije tokom letnjeg perioda. Bio je to važan korak napred.

Loš start serije Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te srcu

Foto Credits: Internet Haber

Duo Sevda Erginci i Ekin Mert Daymaz u glavnim ulogama takođe je došao do izražaja kao jedna od romantičnih humorističkih priča ovog letnjeg perioda. Sevda Erginci je prvi put u takvoj ulozi. Glumica, koju smo ranije gledali u dramskim projektima, takođe je imala jaku interakciju sa Ekinom Mertom Daymazom u glavnoj ulozi.

Veoma zanimljiva je i gledanost prve epizode ​​TV serije Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te srcu, koja je emitovana u četvrtak, 30. juna. Međutim, ocene niže od očekivanih bile su razočaravajuće. Svi se nadaju da će se već od naredne epizode ova situacija značajno popraviti.

Radnja ove turske serije prati Zeynep (Sevda Erginci) koja je direktorka jedne poznate farmaceutske kompanije. Nakon što se u štampi pojave nepotvrdjene vesti o njoj, ona se suočava sa pritiskom Yusufa Abdula, njenog dede koji je vlasnik pomenute kompanije. Kada Zeynep da ugodi dedi odluči da potraži privremenog momka, ispred nje se pojavi Civanmert (Ekin Mert Daymaz), "prvoklasni" radnik parkinga.

Civanmert je zbog nepažnje svoje majke veoma zadužen, a od Zeynep će dobiti zanimljivu ponudu. Zeynep i Civanmert će se kratko pretvarati da su u ljubavnoj vezi i kada dodje  vreme njihovi putevi će se razići. Iako to u startu ne želi, mladić je prinudjen da tu ponudu prihvati. To će biti početak ljubavne priče njih dvoje koji žive potpuno različite živote.

NOVO - Iz serije Yargi u Senden Daha Guzel

By: TV Exposed