Hoće li početi snimanje serije „Ambasadorova kći“?

Sve gledatelje zanima što će biti sa serijom „Ambasadorva kći“ (tur. Sefirin Kızı) koja se prikazuje na turskoj televiziji Star, a koju gledatelji jako vole. Zbog pošasti koronavirusa, snimanja su koja se odvijaju u Bodrumu zaustavljena. Uraz Kaygılaroğlu je u jednome intervjuu od prije nekoliko dana izjavio da snimanja nisu baš toliko izgledna, međutim da ...

Hoće li početi snimanje serije „Ambasadorova kći“?

Sve gledatelje zanima što će biti sa serijom „Ambasadorva kći“ (tur. Sefirin Kızı) koja se prikazuje na turskoj televiziji Star, a koju gledatelji jako vole. Zbog pošasti koronavirusa, snimanja su koja se odvijaju u Bodrumu zaustavljena.

Uraz Kaygılaroğlu je u jednome intervjuu od prije nekoliko dana izjavio da snimanja nisu baš toliko izgledna, međutim da se različit razvoj događaja može rezultirati i različitom promjenom plana.

Dosad je prikazano 15 epizoda, a postoje nagađanja da će, ako uvjeti to budu dopuštali pa se krene sa snimanjima, biti snimljene još četiri epizode. Na taj bi način prva sezona imala 19 epizoda, pa bi onda u septembru počele pripreme za drugu sezonu, međutim treba reći da se ništa još uvijek ne zna, a jednako kao i gledatelji, ni glumci nemaju konkretne informacije.

Prisjetimo se što je rekao Uraz Kaygılaroğlu: „Mi smo stali baš kao da radimo finalnu epizodu sezone. Ako sve bude prema najoptimističnijim pretpostavkama, na setu se ponovno možemo vidjeti u šestom ili sedmom mjesecu, no to neće biti jednostavno jer mi smo ekipa od puno ljudi, zna nas biti i preko sto, tako da ta gužva može biti jako opasna za sve nas.“

By: TV Exposed