Kaan Yildirim baš nema sreće sa novim serijama!

Obožavaoci Kaan Yildirima su veoma blizu da se suoče sa još jednom serijskom nesrećom, tj. neuspešnim projektom omiljenog glumca.

Kaan Yildirim baš nema sreće sa novim serijama!

Foto Credits: Haberler

Ocena performansi serije pod nazivom Kopuk, koja je nedavno počela na Fox TV ekranu, daleko je ispod očekivanja.

Treća epizoda serije koja se emituje subotom uveče je iza nas. Mnogi gledaoci su očekivali mnogo bolje rezultate od serije u kojoj su glumila troje ​​važnih mladih imena prošlog perioda, kao što su Kaan Yildirim, Seray Kaya i Biran Damla Yilmaz.

Znamo da su nedavno objavljeni projekti Seray Kye i Biran Damle Yilmaz bili uspešni i da su obe imali snažan napredak u karijeri.

Projekat Sipahi razočarao, Kopuk na korak od razočarenja

Međutim, očigledno je da Kaan Yildirim nije uspeo da postigne željene rezultate od projekata u kojima je nedavno bio uključen.

Yildirim, koji je na setovima od 2013. godine, napravio je svoj pravi proboj u TV seriji Ulan Istanbul. Tada je glumac, koji je uradio impresivan posao u TV seriji Halka, ostao u sećanju svojom ulogom u TV seriji Hekimoglu.

Dok je Kaan Yildirim takođe bio uključen u važne projekte u oblasti kinematografije, bilo je iznenađujuće da su njegove poslednje dve serije bile ispod očekivanja.

Glumac, koji je pokrenuo akcionu seriju Sipahi prošle sezone i bio je veoma ambiciozan, nažalost imao je nesreću da se projekat završio rano u 8. epizodi.

Iako sudbina serije Kopuk nije jasno poznata, svi znaju da Fox TV neće još dugo tolerisati projekat, sa ispodprosečnom gledanošću…

NOVO - U četvrtak počinje nova turska serija Kul Masali | Priča o pepelu

By: TV Exposed