Asli Sevi o snimaju serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

Serija Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet utorkom uveče se sastaje sa publikom.

Asli Sevi o snimaju serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet

Foto Credits: DiziCentral

Asli Sevi, koja igra lik Azade u priči serije Ben Bu Cihana Sigmazam, podelila je neke informacije o svojoj ulozi i okruženju.

Govoreći o ovoj turskoj TV seriji, glumica je napomenula da ima slične osobine sa Azade. Asli Sevi je pokazala da je najvažnija sličnost između nje i Azade, koju je prikazala, to što one mogu sve da učine za svoje najmilije. Glumica je rekla:

„Imam slične karakteristike sa Azade, kao i ona uradila bih sve za svoje najmilije. Ali ne zaboravljajući sebe. Jer moram da budem dobra da bih i njima bila od koristi. Azade daje previše, nadam se da će početi da živi svoj život.”.

Konji kao terapija

Lik Azade crta sliku isprepletenu sa konjima u priči serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da se uklopim u ovaj svet. Ovo je drugačije iskustvo za publiku. Naravno, situacija je malo drugačija za Asli Sevi. Navodeći da od detinjstva ima dobru komunikaciju sa konjima, glumica je rekla da su ovakve scene u seriji za nju terapija.

Asli Sevi je o ovoj temi govorio na sledeći način:

„Kad sam bila dete, moj otac je imao konja. Ostvarila sam prvi kontakt sa tim konjem. I ovde je to zvanično terapija za mene. Između ovog intenziteta, ponekad ostanemo neispavani danima. Ali kada snimamo scene sa njima, osećamo se neverovatno opušteno. Volim ih, ljubim ih, daju toliko energije, neverovatni su.”.

View this post on Instagram

A post shared by Aslı Sevi (@aslisevi)

NOVO - Hande Soral o ulogama u kojima je uživala

By: TV Exposed