Hande Soral o ulogama u kojima je uživala

Turska glumica Hande Soral vratila se na televizijski ekran sa ATV serijom pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice.

Hande Soral o ulogama u kojima je uživala

Foto Credits: Internet Haber

Zadovoljstvo što glumicu ponovo vide na TV ekranima pokazuju i njeni fanovi objavama koje objavljuju na društvenim mrežama.

Hande Soral je odgovarala na pitanja svojih obožavalaca u Onedioovom programu za ćaskanje na Youtube-u.

Glumica, koja je tokom trudnoće i materinstva neko vreme bila odsutna sa seta, pitana je o poteškoćama i na setu i u podizanju deteta. Hande Soral je rekla:

„Toliko su mi nedostajali setovi. Nadam se da sam i ja njima nedostajala. Ali zaista rad sa detetom nije samo za set, ja odlično razumem sve zaposlene majke. Zaista je teško. Ali veoma je prijatno doći kući, trčati nakon što završim.“.

Soral je na pitanje o svojim nezaboravnim uspomenama sa seta izjavila da je veoma zaboravna osoba.

Serija i film

Glumica je na pitanje na kom setu je najviše uživala rekla:

„Set u kojem sam najviše uživala, uloga u kojoj sam najviše uživala bio je moj lik u Evlat Kokusu. Snimali smo TV seriju, bila je vrlo kratka, verovatno se ne sećate. Ali set u kome sam najviše uživala je verovatno set Biz Size Doneriz. Bio je to film, bio je veoma ugodan set sa mojim kolegama glumcima.”.

Populrna turska glumica, rođena 1987. godine, na snimanjima je od 2007. Hande Soral, koja se pamti ulogom u TV seriji Kucuk Kadinlar / Male žene, upamćena je i po liku Fatme u TV seriji Yilanlarin Ocu.

Glumica, koja takođe igra lik Ilbilge Hatun u TV seriji Dirilis Ertugrul, ove sezone igra ulogu Mercan u TV seriji Ates Kuslari. Serija Evlat Kokusu, koju je Hande Soral pominjala sastoji se od 9 epizoda a sastala se sa publikom na ekranu Kanala D 2017.

NOVO - Camdaki Kiz nastavlja sa sjajnim rezultatima!

By: TV Exposed