Camdaki Kiz nastavlja sa sjajnim rezultatima!

O mnogim turskim TV serijama se priča sa smanjenjem gledanosti kako napreduju ka finalu sezone ili finalu cele serije. Jedna se ipak izdvaja i ostvaruje sve bolje rezultate!

Camdaki Kiz nastavlja sa sjajnim rezultatima!

Foto Credits: IMDB

Televizijska serija Camdaki Kiz / Devojka iza ogledala nije kao druge serije čije gledanosti opadaju.

Iako je od prvog dana dobila podršku široke publike, TV serija Camdaki Kiz će se na kraju sezone oprostiti od svoje publike.

Serija, čija je 74. epizoda emitovana sinoć, bila je ispred konkurenata u svim grupama publike kada je u pitanju gledanost, odnosno rejting.

Serija Camdaki Kiz, koja je svojim uspesima dodala nove u trećoj sezoni, nastavila je da dobija veoma uspešne ocene u 74. epizodi.

Zanimljive epizode

Bilo je i izvanrednih pomaka u 74. epizodi popularne TV serije Kanala D, Camdaki Kiz, koju je producirala kompanija OGM Pictures.

Adaptirana prema istoimenom romanu Gulseren Budaycioglu i priča o stvarnoj životnoj priči, poslednja epizoda turske TV serije Camdaki Kiz, emitovana sinoć, ostavila je trag u četvrtak uveče svojim uzbudljivim trenucima.

Epizoda koja se završila kada je Hayri došao kući sa svojim papirima za razvod i video Nalan sa Turkan i decom privukla je veliku pažnju publike. Podsećamo, 75. epizoda serije Camdaki Kiz, puna iznenađenja, biće na Kanalu D u četvrtak, 20. aprila.

Fanovi su već nestrpljivi…

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Afra Saracoglu ponovo vrlo pohvalno o Mertu Ramazanu Demiru

By: TV Exposed