Mirjana Karanović piše scenario za seriju i film

Bernard Šlink je autor dela “Čitač” koje je među širom publikom proslavila filmska verzija. U filmu je glavnu ulogu tumačila Kejt Vinslet, a “Čitač” će se pronaći i na pozorišnoj sceni – i to u Srbiji. Reditelj je Boris Liješevića, a lik Hane na sceni Beogradskog dramskog pozorišta izneće Mirjana Karanović. Nakon proba za ovo ...

Mirjana Karanović piše scenario za seriju i film

Bernard Šlink je autor dela "Čitač" koje je među širom publikom proslavila filmska verzija.

U filmu je glavnu ulogu tumačila Kejt Vinslet, a "Čitač" će se pronaći i na pozorišnoj sceni - i to u Srbiji. Reditelj je Boris Liješevića, a lik Hane na sceni Beogradskog dramskog pozorišta izneće Mirjana Karanović.

Nakon proba za ovo ostvarenje, nju očekuju i nešto drugačiji zadaci, serija i film za koji zajedno sa Majom Pelević piše scenarijo.

O tome je govorila i za domaće medije.

"Kad završim probe u Beogradskom dramskom, već sutradan, 11. juna, počinjem snimanje serije koje je bilo odloženo zbog ove situacije. Upravo završavam i ne znam već koju ruku mog scenarija. Treba da se prijavimo za neke evropske konkurse na leto, tako da s Majom Pelević trenutno radim punom parom: dopunjavamo, prepravljamo, pišemo - za moj film koji ću snimati sledeće godine." izjavila je Mirjana za Novosti.

Ostaje da u narednom periodu otkrijemo nazive i radnju serije i filma.

By: TV Exposed