Sutra počinje četvrta sezona serije Gonul Dagi

Četvrta sezona serije Gonul Dagi, koja je pre tri sezone privukla veliku pažnju kada je u pitanju ekran TRT 1, tokom godina naglo je povećala svoje obožavaoce i oborila rekorde gledanosti, sastaje se sa publikom u subotu, 9. septembra, u 20 časova.

Sutra počinje četvrta sezona serije Gonul Dagi

Foto Credits: Internet Haber

Sa obnovljenom pričom i dodatkom novih glumaca u glumačku ekipu, serija Gonul Dagi će imati potpuno novi početak.

Čežnja je gotova, fanovi projekta Gonul Dagi dobijaju svoju TV seriju nazad.

Sa vremenskim skokom, obožavaoci ove turske serije biće iznenađeni velikom promenom u novoj priči.

U četvrtu sezonu serije ulazimo osam godina kasnije. Šarene avanture školskog uzrasta stričevih sinova pružiće ugodne sate publici u novoj sezoni. Gonul Dagi će ponovo dobiti veliko priznanje i povećati svoju stopu uspeha ove sezone sa svojim novim glumcima, glavnom glumačkom ekipom i iskrenim scenarijem koji duboko utiče na publiku.

Novi glumci

Glumci koji su se upravo pridružili porodici Gonul Dagi privlače pažnju. Osam novih glumaca pridružilo se četvrtoj sezoni ove popularne TV serije.

To su Kaan Sencubukcu, Tanerov sin Ali, Ataberk Tufan, Ramazanov i Asumanin sin Ramazan Mete, Omer Batu Dagli, sin Vejsela i Cemile. Bade Irazli će igrati Vejselinu i Cemilinu ćerku Yagmur, a Burak Can će igrati Erkana.

Sude Zulal Guler Yesim, Oge Sozbas Filiz i Sueda Cil će takođe biti uključeni u seriju.

Šta će se dogoditi u sto četvrtom delu turske serije Gonul Dagi? Saznaćemo veće od sutra, Gonul Dagi će biti na TRT 1 u 20.00 u subotu, 9. septembra.

NOVO - Danas počinje druga sezona turske serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

By: TV Exposed