Danas počinje druga sezona turske serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

Prošle sezone, borba dece sa ulice da prežive i proces da postanu dobra porodica bili su odlučujući u usponu serije Ates Kuslari / Vatrene ptice.

Danas počinje druga sezona turske serije Ates Kuslari / Vatrene ptice

Foto Credits: IMDB

Posle prve sezone, koja je zapravo puna siromaštva, ali na ekranu sija snaga ljubavi, priča će odleteti na sasvim drugu tačku. Producentski tim i scenaristi serije Ates Kuslari / Vatrene ptice uložili su veliki trud za drugu sezonu.

Došlo je do velike promene u priči ove turske TV serije. Gledaoci će sada osetiti da bogatstvo dominira serijom i naići će na scene u kojima se emocije postepeno smanjuju, ali lepa sećanja na prošlost nastavljaju da progone Gulayse. Ilayda Alisan ponovo je okosnica priče sa svojim likom Gulayse, a njena glumačka izvedba će se odraziti i na gledanost serije.

Dok se pitamo kakav će život povesti likovi Barbaros i Gulayse, bolna priča o liku Kare duboko će uticati na publiku u drugoj sezoni.

Izmenjen scenario serije će po svemu sudeći pogoditi gledaoce, već od petka, 8. septembra.

Mnogo otvorenih pitanja

Serija Ates Kuslari / Vatrene ptice, koja će ponovo upoznati svoje fanove svojom 22. novom epizodom, vratiće se na TV ekrane ranije od rivalskih TV serija Yali Capkini i Kizilcik Serbeti.

Sa nestrpljenjem se iščekuje i kakav će rezultat ovakva situacija imati u rejtingu.

U novoj sezoni serije Ates Kuslari, dok Barbaros spasava Gulayse od nesreće, pokušavaju da ponovo ujedine svoju rasejanu porodicu. Kara i Gulayse se venčavaju. Dakle, da li je ljubav Gulayse i Barbaros zaista gotova? Da li je Gulayse sahranila svoju ljubav i rekla da Kari radi osvete, ili je tu nešto drugo?

Odgovore na ova pitanja počećemo da dobijamo već od večeras.

NOVO - Poslednja šansa za seriju Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje

By: TV Exposed