Alp Navruz osvaja svet!

Turski glumac Alp Navruz ubrzano povećava svoju popularnost i ne silazi sa dnevnog reda uspehom u projektima u kojima učestvuje.

Alp Navruz osvaja svet!

Foto Credits: Haberturk

Alp Navruz, koji takođe dobija intenzivnu podršku svojih fanova na društvenim mrežama, ove sezone uspešno nastupa sa TV serijom TRT1 pod nazivom Yurek Cikmazi / Slomljeno srce.

Talentovani glumac Alp Navruz, koji se sastao sa Irem Helvacioglu u glavnoj ulozi ove TV serije, živi period u kojem je i dalje popularan u mnogim zemljama sveta, uz uticaj svojih obožavalaca u inostranstvu.

Glumac, koji je prethodnih dana otišao u Maroko, kako poslovno tako i sastajući se sa svojim obožavaocima, čini se da povećava svoju popularnost svakim putovanjem u inostranstvo.

Ponosan zbog interesovanja

Objašnjavajući da je bilo veoma intenzivnog putovanja, glumac je rekao:

„Bilo je dobro interesovanje. Kao što znate, tamo se dosta prodaju i naši radovi. Već možete razumeti obraćanje javnosti ka meni, oni su bili veoma zainteresovani.“.

Izrazivši da je ponosan što ima takva iskustva u inostranstvu, Alp Navruz je veoma popularan glumac i u Turskoj. Izrazivši da je ovo interesovanje van granica Turske i izvor ponosa za zemlju, glumac je rekao:

„I mene lično to zadovoljava.”. Izrazivši zadovoljstvo pažnjom koju je dobio u Maroku, glumac je dodao da je veoma uživao i da bi mogao i voleo da još jednom ode u Maroko.

View this post on Instagram

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz)

NOVO - Udala se Ezgi Mola!

By: TV Exposed