Novi film o James Bondu 216 puta skuplji od prvog dela!

Najnoviji film, a ujedno i poslednji nastavak o tajnom agentu 007, James Bondu najskuplji je film iz tog serijala ikada. Zvaničan budžet koji je bio obezbeđen za potrebe snimanja filma pod nazivom “No time to die” je bio 200 miliona funti, piše “Daily mail”. Istina je, da je budžet veći za 1/4 i iznosi neverovatnih ...

Novi film o James Bondu 216 puta skuplji od prvog dela!

Najnoviji film, a ujedno i poslednji nastavak o tajnom agentu 007, James Bondu najskuplji je film iz tog serijala ikada.

Zvaničan budžet koji je bio obezbeđen za potrebe snimanja filma pod nazivom "No time to die" je bio 200 miliona funti, piše "Daily mail". Istina je, da je budžet veći za 1/4 i iznosi neverovatnih 250 miliona. To je zbog toga što je britanska vlada odobrila poresku olakšicu za filmadžije i time sa budžeta "skinula" 50 miliona funti.

Budžet za film je 216 puta skuplji od prvog ikada snimljenog filma o James Bondu. Prvi deo, pod nazivom "Dr No" iz 1962. godine je koštao oko 860.000 funti.

Prethodni filmovi o James Bondu su koštali između 100 i 180 miliona funti.

Podsetimo, film "No Time To Die" je 25. ostvarenje o Džejmsu Bondu. Ovo će biti poslednji put da će se u ulozi agenta 007 Daniel Craig.

https://www.youtube.com/watch?v=BIhNsAtPbPI

By: TV Exposed