Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše je potvrdila dominaciju na društvenim mrežama

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja se sastaje sa publikom na Kanalu D, emituje se četvrtkom uveče.

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše je potvrdila dominaciju na društvenim mrežama

Foto Credits: Dizilah

Televizijska serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, u kojoj su u glavnim ulogama Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, pomalo tera mnoge na razmišljanje svojim niskim rejtingom, dok impresionira snagom interakcije na društvenim medijima i međunarodnom prodajom.

Nije prošlo nezapaženo da je serija Ya Cok Seversen zauzela prvo mesto na listi programa sa najviše pratilaca na svetu. Prema bazi podataka pod nazivom The WHIT (The Fresh Projects), moć društvenih mreža turskih serija privlači pažnju među programima koji se emituju širom sveta.

TV serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, sa svojih 114 hiljada pratilaca u julu, zauzima drugo mesto među projektima sa najvećim porastom na društvenim mrežama, tačnije Instagramu.

Donence je takođe pri vrhu

Takođe, TV serija Kanala D, Donence zauzela je treće mesto na ovoj listi sa 92 hiljade pratilaca. U ovoj tabeli, koja pokazuje snagu turskih TV serija na društvenim mrežama, Fox TV serije Yaz Sarkisi i Ruhun Duymaz su takođe u prvih 10.

Ostaje da se vidi da li će moć društvenih mreža uz sve bolju prodaju projekta u inostranstvu uspeti da obezbedi da serija Ya Cok Seversen ostane na TV ekranima neki duži period.

Od ranije postoje najave da ukoliko se rejting ne popravi, projekat bi mogao da ima finale u epizodi 9…

NOVO - Serija Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače je najuspešniji letnji projekat

By: TV Exposed