Serija Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače je najuspešniji letnji projekat

Serija Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače postala je jedan od najupečatljivijih projekata ovog letnjeg perioda.

Serija Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače je najuspešniji letnji projekat

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Inci Balabanoglu Ahıska je reditelj serije koja se emituje na ekranu TRT1.

TV serija TRT 1 Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače u kojoj glume Hakan Yilmaz, Eylul Tumbar, Selen Soyder i Enes Kocak, koja se gleda sa velikim divljenjem, postiže dobre rezultate u gledanosti i ima široku moć interakcije na društvenim mrežama.

Takođe je primetno da je serija postigla dobre rezultate u gledanosti na Youtube. Poslednja epizoda ove turske serije, koja je svojom pričom i uspešnim glumcima ostvarila odlične rezultate i video najava 9. epizode ​​ušla je u Youtube trendove.

Kriza ljubomore između Alize i Serkana, venčanje Nuretina i Sinem, koje se pretvorilo u priču o zmiji, i još mnogo toga na TRT1 u četvrtak, 17. avgusta.

Radnja serije

Podsećamo, radnja serije Kendi Dusen Aglamaz I Ko sam padne, taj ne plače prati Alize.

Izgubivši majku na dan kada se rodila, Alize je lepa i sebična mlada devojka koju je otac razmazio. Izbezumljena kada sazna da se njen otac ponovo ženi, Alize odlučuje da se osveti za lažni brak sa muškarcem za kojeg mu nikada neće dozvoliti da se uda.

Ali stvari neće ići po planu, odnosno kako je ona zamislila.

Sa svojom zabavnom naracijom i uspešnom glumačkom postavom, Kendi Dusen Aglamaz dolazi da nam zagreje srce i nasmeje sve članove porodice tokom ovog leta.

Tu je i pomenuta video najava epizode 9.

 

NOVO - U seriji Kader Baglari / Sudbinske veze osetićemo moć ljubavi!

By: TV Exposed