Aras Bulut Iynemli potpisao ugovor sa svetski poznatom kompanijom

Aras Bulut Iynemli jedan je od trenutno najpopularnijih turskih glumaca. Arasu nikada ne manjka ponuda za posao, ali i marketing. Juče je potpisao ugovor sa svetski poznatom kompanijom. U pitanju je mobilni operater Vodafone. Glumac će uzeti učešće u specijalnim digitalnim projektima ove kompanije, TV reklamama, kao i prezentacijama u radnjama Vodafona. Vodafon je multinacionalni ...

Aras Bulut Iynemli potpisao ugovor sa svetski poznatom kompanijom

Aras Bulut Iynemli jedan je od trenutno najpopularnijih turskih glumaca.

Arasu nikada ne manjka ponuda za posao, ali i marketing. Juče je potpisao ugovor sa svetski poznatom kompanijom. U pitanju je mobilni operater Vodafone. Glumac će uzeti učešće u specijalnim digitalnim projektima ove kompanije, TV reklamama, kao i prezentacijama u radnjama Vodafona.

Vodafon je multinacionalni operater mobilne telefonije sa sedištem u Njuberiju, Berkšir, UK. Svoj prvi telefonski poziv Vodafon je realizovao u UK, nekoliko minuta nakon ponoći 1. januara 1985. Vodafon UK je realizovao svoj prvi poziv 3G 16. aprila 2001. godine. Ime Vodafon dolazi od engleskke sintagme VOice-DAta-FONE. Broji oko 80.000 zaposlenih.

NOVO - Stiže nam nova zanimljiva akciono-špijunska turska serija

By: TV Exposed