Dok čekamo njen novi projekat, Melis Sezen je potpisala još jedan ugovor

Turska glumica Melis Sezen, koja je napravila iskorak u karijeri likom Derin koju je igrala u jednoj od popularnih TV serija Kanala D, Sadakatsiz / Neveran, sastaje se sa svojim fanovima preko društvenih mreža nakon finala serije.

Dok čekamo njen novi projekat, Melis Sezen je potpisala još jedan ugovor

Foto Credits: RiriNano

Popularna turska glumica, koja ima 1,6 miliona pratilaca na Instagramu, često objavljuje delove iz svog svakodnevnog života na društvenim mrežama. Dok su njeni obožavaoci čekali vest o novom projektu glumice, Melis Sezen je u prvi plan izbila time da je obnovila ugovor o reklamiranju. Lepa glumica, koja je prošle godine bila reklamno lice Turkcell-a sa kolegom Barisom Arducom, obnovila je ugovor sa ovim turskim GSM operaterom.

Prema vestima Mehmeta Ustundaga iz novina Hurriyet; Melis Sezen, lice Turkcell-a, produžila je ugovor a za to će dobiti još 15 miliona TL u dve godine.

Melis, koja je imala veliki i zaista zapažen uspeh u karijeri sa jednom od najambicioznijih serija Kanala D, Sadakatsiz, zabeležila je uspeh i kao lice Turkcella. Sezen, lice kampanje ovog GSM operatera, zajedno sa zgodnim kolegom glumcem Barisom Arducem, sada je produžila ugovor.

Odlučivši da nastavi sa Turkcellom, lepa glumica je produžila ugovor na još dve godine za 15 miliona TL, što je zaista ozbiljna svota novca za takve ugovore. Dok fanovi čekaju vest o novom projektu od glumice, glumica se sprema da upozna svoje fanove novom reklamom.

View this post on Instagram

A post shared by Melis Sezen (@melisssezen)

NOVO - Merve Dizdar u seriji Magarsuz

By: TV Exposed