Merve Dizdar u seriji Magarsuz

Merve Dizdar je bila jedno od najvažnijih imena projekta Masumlar Apartmani, koji je na TRT1 ekranu dve sezone očaravao fanove TV serija. Dizdar, koja je osvojila srca i postala ime zapisano u mislima likom Gulben koju je igrala, takođe je eksponencijalno povećala bazu obožavatelja.

Merve Dizdar u seriji Magarsuz

Foto Credits: IMDB

Novi glumičini projekti su takođe predmet interesovanja u ovom periodu kada je divljenje Merve Dizdar u porastu. Merve, koja je na dnevni red došla sa raznim filmovima, ponovo skreće pažnju projektima pod nazivom Kar ve Ayi / Sneg i medved i Tamirhane / Radnja za popravke.

Glumica, koja je u periodu odmora, uskoro će biti na snimanju i obnoviti se tako što će dobiti negu kože pre nego što ponovo uđe u intenzivan tempo. Iako je glumica bila malo nervozna kada su je ugledale kamere posle sesije nege kože, nije izbegavala da odgovori na pitanja. Merve Dizdar je preuzela glavnu ulogu sa Berkayem Atesom i Caglarom Ertugrulom u seriji Magarsus, koja će se sastati sa publikom na Blu TV-u. U glavnoj ulozi sa dvojicom uticajnih muških glumaca, Dizdar nije krila uzbuđenje zbog svog novog projekta.

Objašnjavajući da rade probe čitanja serije u režiji Yunusa Ozana Korkuta, Merve je rekla da čeka početak snimanja. Glumica je odgovorila: „Da, hvala, počinje. Počeli smo probe, počinjemo snimanje krajem ovog meseca.”.

Dizdar je, objašnjavajući da je došla sa festivala Golden Orange i da je imala sjajne trenutke, dodala: „Bile smo veoma srećne, lepo smo se provele, jer je to jedino mesto gde ionako mogu da dišem.”.

View this post on Instagram

A post shared by Merve Dizdar (@mervedizdar)

NOVO - Da li su Cemre Baysel i Aytac Sasmaz raskinuli?!

By: TV Exposed