Tolgahan Sayisman pravi pauzu od TV serija?!

Tolgahan Sayisman, koji se vratio na ekran TRT1 sa TV serijom Barbaros Hayreddin Sultan’nin Fermani, susreo se sa svojim obožavaocima posle dužeg vremena.

Tolgahan Sayisman pravi pauzu od TV serija?!

Foto Credits: Internet Haber

U nastojanju da se ispriča priča o Barbaros Hayreddin Paši, na kojoj TRT1 radi već 3 godine, završava se i drugi mandat. Ovaj proces, započet TV serijom Barbaroslar Akdeniz’in Kilici, nastavljen je i u novoj sezoni promenom koncepta sa imenom Barbaros Hayreddin Sultanin Fermani.

U prvoj sezoni glavne uloge u priči preuzeli su Ulas Tuna Astepe i Engin Akyurek, dok je u drugoj sezoni ova odgovornost pala na Tolgahana Sayismana. Iako je u prvoj sezoni bio bolji rejting, TRT1 nije mogao da ostvari veliki rejting koji je očekivao. I u drugoj sezoni se čekalo sa puno nade, ali je gledanost serije i dalje mnogo niža od očekivane.

S druge strane, obožavatelji Tolgahana Sayismana sa zadovoljstvom vide glumca na ekranu posle dužeg vremena. Do kraja sezone očekuje se da će serijal Barbaros Hayreddin završiti. Glumac, pak, ne planira ponovo da radi za televiziju.

Trgovina u prvom planu

Tolgahan Sayisman takođe sprovodi aktivnosti u poslovnom životu uz rad na TV seriji Barbaros Hayreddin. Glumac je izjavio da će se posle ovog projekta vratiti poslu ali i da će se kloniti TV serija uz sledeće reči:

 „Postoje stvari koje želim da radim. Postoji par poslova koje želim da radim, ne samo vezano za naš sektor, već i za trgovinu. Stvari za kojima sam jurio godinu dana. Blizu sam njihovog finaliziranja. Odlučiću šta da radim nakon što budu finalizovani neki poslovi. Ne vidim projekat koji ću raditi na TV-u. Zaista mislim tako, stvarno sam se fokusirao na trgovanje. Moram da stojim uz njih.” .

NOVO - Sifanur Gul ne voli da gleda sebe na ekranima!

By: TV Exposed