Turska serija Yali Capkini / Vodomar završena pre samog početka!

Da, dobro ste čuli. Od ozbiljno i dugo najavljivane nove turske serije pod nazivom Yali Capkini / Vodomar neće biti ništa. Evo i zbog čega.

Turska serija Yali Capkini / Vodomar završena pre samog početka!

Foto Credits: Internet Haber

Informacija koja sledi će detaljno razjasniti ovu situaciju, iako se mnogima čini konfuznom. Serija Suslu Korkuluk / Strašilo i serija Yali Capkini / Vodomar su dva potpuno različita projekta. Seriju Yali Capkini je pisao Kemal Hamamcigolu i taj projekat je otkazan, scenario nema nikakve dodirne tačke sa novom serijom koja će biti snimljena.

Kompanija OGM Pictures je postigla dogovor sa vlasnikom kanala TV8 Acunom Ilicalijem da počnu da rade na novoj seirji u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Cagatay Ulusoy. Nakon toga, počeo je izbor odgovarajućeg scenarija za seriju. Cagatay lično nije želeo da radi na scenariju napisanom za seriju Yali Capkini / Vodomar. Nakon nove ponude i novog scenarija koji je napisan od strane mladih producenata kompanije OGM Pictures, Ulusoy je rekao da je taj novi, potpuno drugačiji scenario od Kemalovog pravi izbor.

Dakle, baš kao što i turski mediji pišu „Serija Vodomar je završena i pre nego što je počela.“.

U svetu turskih serija se nikada ne zna. Možda scenario napisan za seriju Yali Capkini završi na nekom novom projektu, ali to neće biti nova serija u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Cagatay Ulusoy i koja će biti emitovana na kanalu TV8.

 Ta serija sa potpuno novim scenarijom nosi naziv Suslu Korkuluk / Strašilo.

NOVO - Cem Yilmaz – turski Witcher?! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed