Tuba Buyukustun u vezi - "Srećnija nego ikada"?!

Jedna od mnogima omiljenih turskih glumica Tuba Buyukustun je prema navodima turskih medija ponovo u vezi. Nakon što se 2017. godine razvela od Onura Saylaka, Tuba je bila u vezi sa rediteljem Umutom Evirgenom. Ta veza je opstala tri godine, nakon čega se par razišao. Tuba ponovo ljubi, glase naslovi mnogih medija u Turskoj. Ovaj ...

Tuba Buyukustun u vezi - "Srećnija nego ikada"?!

Jedna od mnogima omiljenih turskih glumica Tuba Buyukustun je prema navodima turskih medija ponovo u vezi.

Nakon što se 2017. godine razvela od Onura Saylaka, Tuba je bila u vezi sa rediteljem Umutom Evirgenom. Ta veza je opstala tri godine, nakon čega se par razišao. Tuba ponovo ljubi, glase naslovi mnogih medija u Turskoj. Ovaj put navodno reč je o penzionisanom fudbaleru Aliju Gunesu (41). Par se navodno upoznao preko društvenih mreža, a sve je rezultiralo romantičnom večerom.

Predstavnici medija kontaktirali su Tubu, koja je dala kratku izjavu: „Već sam navikla da me spajaju sa svakim muškarcem s kojim progovorim jednu reč. Umorila sam se od demantovanja takvih informacija. Neka mediji pišu što žele, takve stvari više me ne dotiču” izjavila je glumica, koja je prema navodima bliskih suradnika, sretnija nego ikada. 

Dakle, momak sa slike je čini se nova ljubav Tube Buyukustun.

https://www.instagram.com/p/CAIAivRn-UX/

NOVO - Serenay Sarikaya pobegla od novinara!

By: TV Exposed