Afra Saracoglu niže priznanja zbog serije Yali Capkini

Afra Saracoglu, jedna od najzastupljenijih glumica ove sezone sa TV serijom Yali Capkini, takođe je na dnevnom redu u okruženju društvenih mreža.

Afra Saracoglu niže priznanja zbog serije Yali Capkini

Foto Credits: Haberler

Lepa glumica, koja je svojim likom Seyran ostavila trag u sezoni, još jednom je bila u centru pažnja događaja kojem je prisustvovala.

Afra Saracoglu, koja je u beloj odeći prisustvovala dodeli Elle Style, takođe je doživela veliko uzbuđenje sa nagradom „TV zvezda godine“.

Glumica je rekla da je dobro i da je imala veliko uzbuđenje oko svega. Ocenjujući uspešnom prvu sezonu serije Yali Capkini, Saracoglu smatra da su uradili odličan posao.

Utičući na milione gledalaca i pomno praćen od strane obožavalaca turskih TV serija u inostranstvu, projekat Yali Capkini je došao do izražaja kao najvažnija produkcija koja je obeležila ovu sezonu svojom dvocifrenom gledanošću. Očigledno je da je uspeh projekta veoma vredan u smislu postizanja visoke gledanosti koju je Star TV godinama tražio.

Srećna zbog nagrade

Afra Saracoglu je na tu temu izjavila:

„Bila je to dobra sezona, radili smo veoma srećni i zadovoljni, zajedno sa kolegama. Bila je to sezona poput “bombe” za nas. Naravno, bili smo i veoma umorni, jer smo se trudili. Ali me čini veoma srećnom što sam dobila nagradu za to.”.

Publika je takođe pokazala veliko interesovanje za TV seriju Yali Capkini. Za ljubitelje serije, jedan od upečatljivih delova bila je snaga i realizam priče, kao i sam sklad glumaca i likova.

Duo Mert Ramazan Demir i Afra Saracoglu takođe je dao veoma impresivan nastup i impresionirao brojnu publiku kao jedan od najuspešnijih TV serijskih parova sezone.

View this post on Instagram

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

NOVO - Damla Sonmez u seriji Kimler Geldi Kimler Gecti

By: TV Exposed