U novoj sezoni serije Alparslan Buyuk Selcuklu nas očekuje dosta ratnih scena! (VIDEO)

Serija Alparslan Buyuk Selcuklu, koja je došla na ekran TRT 1 i nije izgubila prvo mesto u gledanosti, sa velikim “gubitkom krvi” ulazi u drugu sezonu.

U novoj sezoni serije Alparslan Buyuk Selcuklu nas očekuje dosta ratnih scena! (VIDEO)

Foto Credits: IMDB

Dok Fahriye Evcen, jedna od vodećih glumica serije, ne učestvuje u drugoj sezoni, u novim epizodama publiku čekaju scene borbi sa mačevima. Glumačka ekipa TV serije Alparslan, u kojoj glumi Baris Arduc, već je na snimanju drugu sezonu. Kako se snimanje nastavilo, druga promocija stigla je iz druge sezone. Kako se saznaje iz promocije, publika će u drugoj sezoni gledati dosta ratnih scena.

U međuvremenu, serija Alparslan Buyuk Selcuklu u drugu sezonu ulazi sa velikim porazom. Fahriye Evcen, koja je igrala lik Akce Hatun i glavnu žensku ulogu u seriji, neće biti u drugoj sezoni. Ispostavilo se da je Evcen, koja je bila rešena da napusti seriju sredinom leta, trudna sa svojim drugim detetom.

Veoma mlada glumica popuniće prazninu koju je stvorila Evcen. Kayra Zabci daće život Seferije Hatun, koja će svojom pričom u seriji privući pažnju.  Proces pričanja priče o Velikoj Seldžučkoj državi, započet TV serijom Uyanis Buyuk Selcuklu nastavljen je prošle sezone pričom o sultanu Alparslanu. U novom periodu gledaćemo nastavak priče o sultanu Alparslanu, kojeg igra Baris Arduc.

Sjajna saradnja Fahriye Evcen i Baris Arduca u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu, kao i impresivne scene prve sezone, učinile su da produkcija dugo ostane na dnevnom redu. Harmonija Barisa i Kayre Zabci u drugoj sezoni već je stvar kurioziteta.

NOVO - Burcu Ozberk spremna za povratak na set

By: TV Exposed