Burcu Ozberk spremna za povratak na set

Glumica Burcu Ozberk, koja je postala popularna sa svojim likom Esre u TV seriji Ask Mantik Intikam, otišla je na odmor nakon završetka serije.

Burcu Ozberk spremna za povratak na set

Foto Credits: Al Bawaba

Lepa glumica, koja je prvo otišla na Bali, a zatim u Bodrum, podelila je svoje praznične okvire sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Burcu Ozberk, koja se nedavno zarazila koronavirusom, oporavila se od bolesti i vratila se u ranije zdravo stanje. Prvi posao glumice nakon što je povratila zdravlje bio je da obnovi svoj imidž. Burcu, koja je isplela kosu sa strane, podelila je svoju novu sliku na svom Instagram nalogu, na Instagram storiju uz napomenu "Mala promena".

Ozberk, koja je napravila veliki iskorak u karijeri sa Afili Ask, privukla je pažnju TV serijom Gunesin Kizlari, i na kraju projektom Ask Mantik Intikam, jedna je od najpopularnijih glumica u poslednje vreme.

Burcu Ozberk se sprema da probije novi teren u svom novom projektu, koji njeni fanovi željno iščekuju.

Novi filmski projekat uspešne glumice Ruyanda Gorursun, biće prva turska produkcija Amazon Prime Video, digitalne platforme koja se već neko vreme emituje u Turskoj. Ozberk će glumiti zajedno sa pevačem Muratom Bozom u ovom novom projektu.

Za sada nema saopštenja o ostalim glumcima filma, čije snimanje bi trebalo da počne u septembru. U tajnosti se drži i radnja ovog projekta.

View this post on Instagram

A post shared by Burcu Özberk (@burcuozberk)

NOVO - Salih Bademci objavio posebnu fotografiju (FOTO)

By: TV Exposed