Kako će se priča u seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice dalje razvijati?

ATV serija pod nazivom Ates Kuslari / Vatrene ptice postala je jedna od popularnih produkcija petkom uveče.

Kako će se priča u seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice dalje razvijati?

Foto Credits: IMDB

Cenjen je i rejting ove serije, u kojoj glume Gorkem Sevindik, Ilayda Alisan, Hande Soral i Burak Tozkoparan. Projekat Ates Kuslari / Vatrene ptice sa snažnom pričom, koja emotivno utiče na publiku i zaslužuje dobru ocenu svojim dobrim glumačkim izvedbama.

U priči serije, Ilayda Alisan se zaista ističe likom Gulayse i njeni obožavaoci su zadovoljni što glumicu vide u tako snažnoj dramskoj ulozi. Poznata glumica je iznela sopstveno mišljenje o kasnijim delovima serije.

Čini se da će se stvari veoma zakomplikovati ako se otkrije činjenica da je Ali ubio majku od Gulayse. Ilayda Alisan je svoje predviđanje objasnila na sledeći način:

„Mislim da će ona verovatno zauzeti stav protiv svoje braće. Mislim da neće lako usvojiti informaciju oko sopstvenog oca. Jer mnogo zavisi od ove strane. Biće to rat unutar nje, ali to je moje lično mišljenje.”.

Sevindik briljira u liku Alija

Gorkem Sevindik, koji u seriji igra lik Alija, jedno je od imena koje impresionira svojim uspešnim nastupom. Glumac je otkrio da će se stvari mnogo promeniti ako Gulayse sazna neke činjenice u priči.

Sevindik je rekao: „Ali ima slabu tačku prema Gulayse. Pošto je ovu informaciju znao i Catal, razlog bekstva je bio da Gulayse ne bi saznala da je Ali ubio njenu majku. U svakom slučaju, Ali to nije uradio svojevoljno. Gulayse takođe ima slabost prema Aliju kao bratu i ocu. Kada dođe do takve situacije, kada Gulayse sazna za to, biće to veoma ozbiljno uništenje za Alija.”.

Dakle zaista ima prostora da se priča koja je počela kao bajka u seriji Ates Kuslari završi na loš način. Da li će tako i biti…videćemo…

NOVO - Serija Basim Belada / U nevolji bi mogla brzo da se završi?!

By: TV Exposed