Turski glumac Arda Kural iznenadio novom objavom!

Turski glumac Arda Kural rođen je 12. aprila 1980. godine u Istanbulu. Sudeći po tome kako glumac sada izgleda – to zaista niko ne bi rekao.

Turski glumac Arda Kural iznenadio novom objavom!

Foto Credits: Screenshot/ Instagram

Arda Kural je dao novi intervju turskim medijima. U njemu je potvrdio da je prolazio kroz teška vremena zbog narušenog zdravlja. Glumac je rekao da je svoje zdravstveno stanje zbog svega toga shvatio veoma ozbiljno.

Izgubio je nekoliko kilograma viška, radio mnogo u teretani i rezultati su zaista vidljivi. Glumac je zaista mnoge iznenadio novom objavom na svom zvaničnom Instagram nalogu. Neki su i oduševljeni njegovim fizičkim izgledom.

Fotografija koju je postavio juče je za dan sakupila blizu 120.000 lajkova i veliki broj lepih komentara na račun njegovog izgleda. Glumac zaista izgleda sjajno i kao da se podmladio. Uostalom, pogledajte i sami pa dajte svoj komentar.

 

Kada je u pitanju njegova glumačka karijera, Arda Kural se do sada pojavio u dvadeset i osam uloga. Poslednja serija na kojoj je radio bila je Tutunamayanlar u kojoj je 2020. godine glumio Kucuka. Pre toga glumio je u velikom broju filmova i u serijama Dugun sarkicisi, Dur Yolcu, Kizlar yurdu, Canim Benim i drugim projektima.

Karijeru je otpočeo ulogom Altaya u TV seriji Eyvah kizim buyudu, 2000. godine. Pojavio se u dvadeset i devet epizoda tog projekta.

NOVO - Eda Erce- Kad sam ljuta na dečka, otpratim ga sa Instagrama!

By: Milt-TV Exposed