Tolga Sarıtaş i Dilan Çiçek Deniz na istom projektu

U subotu, 20. juna počelo je snimanje nove turske serije pod nazivom Iarım Kalan Asklar. Serija nam donosi priču o ljubavi, izdaji i iseljavanju duša. Kako su najavili producenti kompanije Timur Savci i Burak Sagiasar, poznati turski glumac Tolga Sarıtas pojaviće se u seriji kao gost. Priča se da će glumiti novinara koji umre u ...

Tolga Sarıtaş i Dilan Çiçek Deniz na istom projektu

U subotu, 20. juna počelo je snimanje nove turske serije pod nazivom Iarım Kalan Asklar.

Serija nam donosi priču o ljubavi, izdaji i iseljavanju duša. Kako su najavili producenti kompanije Timur Savci i Burak Sagiasar, poznati turski glumac Tolga Sarıtas pojaviće se u seriji kao gost. Priča se da će glumiti novinara koji umre u misterioznim okolnostima. To nije kraj, već početak priče. Njegova duša biće preseljena u telo druge osobe (Burak Deniz) i sada mora otkriti tajnu sopstvenog ubistva.

Zanimljivo je da je Hande Ercel prvobitno igrala glavnu žensku ulogu u projektu. Međutim, zbog epidemije koronavirusa, snimanje serije je odloženo i glumica je zbog drugih obaveza morala odustati od rada na ovom projektu. Umesto nje, u seriji će glumiti Dilan Çiçek Deniz.

By: TV Exposed