Serija Iyilik / Dobrota pozitivno iznenadila rejtingom u novoj sezoni

Gledanost turske TV serije Iyilik / Dobrota, koja je počela da se emituje prošle sezone i koja je emitovala 8 epizoda, bila je ispod očekivanja. Očekivalo se da će serija kompanije Medyapim emitovana na Fox TV-u, puna intriga i obmana, privući veliku pažnju.

Serija Iyilik / Dobrota pozitivno iznenadila rejtingom u novoj sezoni

Foto Credits: DiziCentral

Serija Iyilik bila je na ekranu sa prvom epizodom nove sezone u petak, 9. septembra. Oni koji su gledali 9. epizodu gledali su impresivnu radnju u kojoj su laži i intrige bile blistave, uz žestoko rivalstvo između Neslihan i Damle. Serija je uspela da zaokupi publiku već prvom epizodom sezone, a izjavom „Stigli smo!“ zauzela je prvo mesto u total kategoriji rejintga, otkrivajući da je bila efektan rival petkom uveče.

Situacija se nije promenila ni u 10. epizodi serije, koja je ove nedelje emitovana, 16. septembra uveče! Serija Iyilik / Dobrota je svojom novom epizodom zauzela 1. mesto u total kategoriji rejtinga. Najavljujući da je novi i jak rival petkom uveče sa septembarskom sezonom, serija je zauzela 5. mesto u AB kategoriji i 4. mesto u kategoriji ABC1, što su sasvim dobri rezultati,

Vidi se da se serija Dobrota, koja se iste večeri na ekranu takmiči sa serijom TRT1 Kasaba Doktoru / Gradski doktor, takođe takmiči sa MasterChef Turkey programom i zauzima prvo mesto u Total kategoriji rejtinga, nadmašujući popularni program kanala tv8.

U narednim nedeljama videćemo situaciju serije Iyilik sa konkurentima, nakon što počne da se emituju serije drugih kanala. Međutim, činjenica da je već efikasno ušla u novu sezonu tako što je okupila publiku i nastavila da to čini i u drugoj nedelji postala je velika prednost za ovu tursku seriju.

View this post on Instagram

A post shared by İyilik (@iyilikdizifox)

NOVO - Sutra počinje treća sezona turske serije Emanet

By: TV Exposed