Drugi deo prve sezone turske serije Kulup / Klub početkom januara, moguća i druga sezona!

Turska serija Kulup / Klub je i dalje predmet mnogih razgovora. Postoje oni koji smatraju da je serija dobra i uspešna, dok drugi baš i nisu oduševljeni ovim projektom.

Drugi deo prve sezone turske serije Kulup / Klub početkom januara, moguća i druga sezona!

Foto Credits: Netflix

Potvrđena je i informacija kada će početi drugi deo prve sezone serije Kulup / Klub. Reč je o četiri epizode koje će biti emitovane odjednom, 6. januara. Podsećamo, u pitanju je projekat digitalne platforme Netflix. Ljudi sa Netflixa su potvrdili vest i objavili jednu od fotografija iz drugog dela prve sezone ove turske serije ( pogledati ispod naslova).

Ono što još uvek nije poznato je sudbina ove turske serije. Odnosno to da li će dobiti drugu sezonu. Po svemu sudeći, Netflix će sačekati emitovanje kompetne serije pa tek onda doneti konačnu odluku. Serija Kulup je dobro prihvaćena i rado gledana u Turskoj. Rezultat gledanosti ovog projekta u drugim zemljama je zaista podbacio.

Ukoliko digitalna platforma odluči da snimi drugu sezonu samo zbog gledanosti u Turskoj, biće to sjajna vest za celu industriju u toj zemlji i naravno sve fanove serije.

NOVO - Kubikay Aka - Vreme je za odmor

 By: Milt-TV Exposed