Stopiran rad na novoj sezoni serije Kurtlar Vadisi / Dolina vukova

Fanovi serije Kurtlar Vadisi / Dolina vukova su sa velikim nestrpljenjem očekivali nastavak projekta. Mnogo toga je bilo već i poznato i potvrđeno, ali je usledilo razočaranje.

Stopiran rad na novoj sezoni serije Kurtlar Vadisi / Dolina vukova

Foto Credits: aHaber

Snimanje nove sezone serije Kurtlar Vadisi / Dolina vukova je stopirano. Trenutno nije poznato da li će i kada biti nastavljeno. Menadžment kanala Show TV na kom će nova sezona biti emitovana je doneo takvu odluku zbog statusa jednog od glavnih glumaca, odnosno njegovog privatnog života.

Necati Sasmaz je došao u centar pažnje javnosti u Turskoj iz ne baš sjajnih razloga. Glumac se nalazi u procesu starateljstva nad detetom a jedna njegova fraza je uzburkala celu Tursku. On je navodno objavio da je on izabrani, Mahdi (u Islamu, mesija koji će se pojaviti pred kraj sveta).

Advokat gospodina Sasmaza je, nakon što je sud obezbedio audio snimke sa navodno glasom glumca, u kom on navodi da je mesija, rekao da je sve lažno. Advokat tvrdi da je cela ova situacija nameštaljka i da Necati Sasmaz žrtva.

Bilo kako bilo, nova sezona serije Kurtlar Vadisi / Dolina vukova je na čekanju dokle god se ne reši status glavnog glumca. Kada će to biti, niko ne zna...

NOVO - Turski glumac Can Yaman mokar i bez majice "srušio" Instagram! (FOTO)

 By: Milt-TV Exposed