Veliki značaj serije Dilek Tasi / Kamen želja

TV serija Dilek Tasi / Kamen želja, koja se emituje na Kanalu D četvrtkom uveče, postala je jedna od istaknutih produkcija sa svojom uspešnom pričom i jakom glumačkom postavom.

Veliki značaj serije Dilek Tasi / Kamen želja

Foto Credits: IMDB

Takođe je važno napomenuti da je serijal, koji je okupio značajna imena poput Saliha Bademcija, Hazal Subasi i Ozana Dolunaya, vratio Tursku 1980-ih na dnevni red.

O Cani Sinanu, scenaristi serije Dilek Tasi / Kamen želja, u poslednje vreme počelo je mnogo da se priča.

Oni koji poznaju dirljive aspekte emocionalno nabijene priče daju još veći značaj seriji Dilek Tasi.

Značaj za scenaristu

U izjavi televizijskom kritičaru Sini Kologlu, scenarista Can Sinan je otkrio značaj projekta za njega sledećim rečima:

„Sve svoje detinjstvo i tinejdžerske godine proveo sam radeći sa oglašivačima. I u vreme štamparije Maya u Ankari i osamdesetih kada smo došli u Istanbul, u vreme Ade Ajans, Merkez Ajans i Par Ajans... U stvari, naziv naše agencije u serijalu je Par Ajans, koju je bio osnovao moj otac. Stoga nije slučajno što je Aras Rona oglašivač. Dok sam stvarao seriju i pisao epizode, imao sam velike koristi od sećanja mog oca i sopstvenih sećanja. Knjiga Saying I Lived takođe je imala veliki uticaj na pisanje projekta Dilek Tasi / Kamen želja.”.

Efikasna priča TV serije Dilek Tasi privukla je milione gledalaca na ekran Kanala D. Na društvenim mrežama mnogo se priča o scenama serije koje izazivaju suze, čija je gledanost takođe dobra.

NOVO - Čeka nas uzbudljiva sezona serije Yargi / Presuda sa osam novih imena!

By: TV Exposed