Otkriveni novi detalji turske serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet

Očekuje se da će serija Ben Bu Cihana Sıgmazam biti na televizijskim ekranima u trećoj nedelji septembra, u utorak, 20. septembra. Iako datum emitovanja još nije objavljen sa ATV TV-a, očekivanja su u ovom pravcu.

Otkriveni novi detalji turske serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet

Foto Credits: IMDB

Fanovi Oktaya Kaynarce takođe sa nestrpljenjem iščekuju početak serije Ben Bu Cihana Sigmazam / Ne mogu da stanem u ovaj svet. Počeli su da se pojavljuju i važni detalji o seriji.

Kaynarca je u izjavi početkom godine naveo da će ova serija biti lokomotiva sezone i govorio je vrlo asertivno. Glumac, koji je otišao na set i intenzivno radio za ovu tvrdnju, nosi i titulu producenta projekta. Ljubitelji serije su takođe veoma radoznali šta se dešava u dubini priče.

Lik Cezayir, kog ćemo videti u dva različita identiteta u seriji, takođe će doći do izražaja svojom ljubavlju prema dve različite žene. Glavni elementi serije biće napori Oktaya Kaynarce, odnosno njegovog lika, da reši probleme u svojoj porodici i njegove dužnosti kao agent koji radi za državu. Potičući iz duboko ukorenjene i moćne porodice, lik Cezayir je neko ko radi za državu, ali je povređen. Zato što je njegov brat izgubio život kao rezultat sabotaže i Cezayir se za to sveti.

Nakon ovog procesa, bićemo svedoci da lik nastavlja svoj život sa drugačijim identitetom za sebe i svoju porodicu. Ovde će Cezayir sa dva identiteta imati veze i decu sa dve različite žene. Sa ove tačke gledišta, priča o seriji Ben Bu Cihana Sigmazam deluje prilično duboko.

NOVO - Gozde Cigaci o seriji Balkanska Ninnisi / Balkanska uspavanka

By: TV Exposed