Milioni pregleda za seriju Yali Capkini

Niko nije očekivao ovako sjajno izdanje turske serije Yali Capkini, koje je umnogome podiglo gledanost Star TV-a. Duo Afra Saracoglu i Mert Ramazan Demir takođe je uspeo da postane jedan od najpopularnijih TV serijskih parova u poslednjem periodu.

Milioni pregleda za seriju Yali Capkini

Foto Credits: IMDB

Neophodno je istaći činjenicu da serijal Yali Capkini svojom impresivnom pričom privlači milione i da se to povećava. Toliko je teško dostići dvocifrenu gledanost u gledanosti da samo dve TV serije ovo mogu da ostvare ove sezone. Jedna je Gonul Dagi, koja je postigla isti uspeh u prve dve sezone, a drugi je Yali Capkini, iako je u pitanju nova TV serija. Serija, koja je bukvalno eksplodirala u gledanosti, sada je serija bez premca petkom uveče i čeka podršku svojih fanova da nastavi da bude jedan od najboljih projekata sezone. Kada je u pitanju naziv serije na ex-yu jezicima, serija ima dva naziva - Vodomar i Ženskaroš iz vile.

Recimo da vidimo da ova podrška dolazi na svim poljima. Prošlo je osam nedelja od početka serije Yali Capkini, a Youtube kanal serije je za ovo kratko vreme dostigao 1 milion pretplatnika. Ovaj projekat je još jednom dokazao svoj uspeh, gde su trejleri i sve epizode ​​koje su već objavljene, kao i video snimci koji se sastoje od scena serije, pogledani milionima puta.

Serija, koja privlači pažnju ne samo svojom gledanošću, već i time što je na dnevnom redu na društvenim mrežama i jedna od tema o kojima se najviše govori, napravila je veliku eksploziju svojim video-snimcima koji su na Youtube pogledani milionima puta. Serija Yali Capkini je privukla toliku pažnju na Youtube da svaka epizoda serije nastavlja da iznenađuje sve tako što na ovoj platformi dobije blizu 10 miliona ili ponekad više pregleda.

NOVO - Cemre Baysel privukla pažnju novom objavom (FOTO)

By: TV Exposed