Turska glumica Rabia Soyturk i pet činjenica o njoj

Među mladim talentovanim glumicama u Turskoj izdvaja se Rabia Soyturk. Donosimo vam pet činjenica koje možda niste znali o njoj.

Turska glumica Rabia Soyturk i pet činjenica o njoj

Foto Credits: DiziCentral

Rabia Soyturk ima sve više fanova i interesovanje medija za nju je sve veće od kada je počela da glumi u TV seriji Duy Beni / Čuj me. Predstavljamo pet zanimljivih činjenica o ovoj mladoj glumici.

1. Rabia je rođena u Istanbulu, a njena porodica je iz Trabzona. Njeni roditelji su radili dosta i naporno pa su praktično baka i deka ti koji su je odhranili. Ipak, nije joj nedostajalo ljubavi pa je kako je istakla odrasla u veoma prijatnom, prijateljskom i divnom okruženju.

2. Soyturk je registrovana medicinska sestra. Završila je školu namenjenu medicinskim sestrama na Medicinskom koledžu. Uz to, studira arhitekturu na Istanbul Arel Univerzitetu.

3. U početku, Rabia nije želela da postane glumica, ali je vremenom postala zainteresovana za pozorište i pohađala časove glume u kulturološkom centru Sadri Alisik.

4. Prvu ulogu imala je u Ay Yapimovoj seriji Sahsiyet, gde su glavne uloge tumačili Cansu Dere i Haluk Bigliner. Nakon toga glumila je u serijama Guleri i Benim Adim Melek gde je skrenula pažnju na sebe.

5. Šira publika ju je potom primetila u seriji Alparslan Buyuk Selcuklu gde je tumačila lik po imenu Karaca. Nakon toga dobila je ponudu za glavnu žensku ulogu u seriji Duy Beni / Čuj me i donela dobru odluku kada je prihvatila istu. Uz malo sreće i dobre projekte i Rabia Soyturk može postati nova zvezda turskih TV serija.

View this post on Instagram

A post shared by Rabia (@soyturkrabia)

NOVO - Tozluyaka uspeva da opstane u teškoj konkurenciji

By: TV Exposed