Nove vesti oko serija Kizilcik Serbeti i Kral Kaybederse

Stigle su nove vesti vezane za serije Kizilcik Serbeti i Kral Kaybederse. Vesti se odnose na glumački kadar ova dva projekta.

Nove vesti oko serija Kizilcik Serbeti i Kral Kaybederse

Foto Credits: Haberler

Kada je u pitanju TV serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice plan je da se osveži glumački kadar. Prema pisanju turske štampe, u novoj sezoni bi trebali da gledamo tri do četiri nova lika. Ostaje da vidimo ko će to biti.

Ono što jeste poznato je da Yildiz Cagri Atiksoy neće glumiti u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice iako joj je ponuđena uloga. Yildiz je odbila ulogu u seriji Kizilcik Serbeti iz razloga jer želi da se odmori, pa su vrlo male šanse da je gledamo u novoj sezoni u bilo kom projektu, makar na početku sezone na jesen.

A na odmoru će uživati. Prema pisanju novinara Mehmeta Yustundaga, Berk Oktay je svojoj supruzi kupio apartman na Kipru. Apartman je plaćen 6 miliona turskih lira i predstavlja poklon za prvu godišnjicu braka. Par planira da se vrlo brzo useli u ovaj apartman koji je blizu plaže i da tokom leta uživa i odmara se.

Glavni glumac veliki problem za seriju Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi

Na odmoru je i Kenan Imirzalioglu. Kenan i njegova supruga Sinem Kobal u društvu njihove kćerke Lalin odmaraju u Alacatiju. Fanovi se nadaju da bi Imirzalioglu konačno mogao da se pojavi na TV ekranima u novoj sezoni. Za tako nešto, moraćemo da sačekamo potvrdu od strane samog glumca.

Dugo se Kenan Imirzalioglu pominjao kao glavni glumac nove serije Kral Kaybederse, koja donosi upečatljivu priču pa joj je potreban i moćan glavni glumac. Ipak, problem je nastao oko toga što Kenan ima ugovor sa ATV TV-om i vrlo verovatno neće moći da radi na Star TV-u gde će serija Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi biti emitovana.

To je stvorilo problem za producenta Onura Guvenatama. Cagatay Ulusoy jeste figurirao kao glavni glumac ali je on mlad za ulogu u ovoj seriji. Kivanc Tatlitug je odbio ponudu a Burak Ozcivit već ima seriju.

NOVO - Za sada nemamo letnji hit kada su u pitanju turske serije u aktuelnoj sezoni

By: TV Exposed