Za sada nemamo letnji hit kada su u pitanju turske serije u aktuelnoj sezoni

Letnje turske serije s vremena na vreme privuku dosta pažnje. U novoj sezoni za sada nemamo seriju koja je oborila sa nogu.

Za sada nemamo letnji hit kada su u pitanju turske serije u aktuelnoj sezoni

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Istina, postoje zanimljive letnje turske serije, ali ne i neka serija koja se posebno istakla. Za ljubitelje drame tu je serije Uvey Anne / Maćeha. Kutsi i Hande Dogandemir rade dobar posao, ali je rejting oko i ispod proseka.

Serija Vermem Seni Ellere je osvojila srca gledalaca koji su je gledali. Međutim i tu je situacija ista. Rejting koji ni po čemu nije poseban.

Projekat Benim Guzel Ailem ima zanimljivu priču koja mami osmeh ali se ni po čemu, barem za sada nije istkala. Slična, gotovo ista situacija je sa serijom Kendi Dusen Aglamaz, koja jeste simpatična ali za bez nekog upečatljivog utiska.

Maviye Surgun je projekat koji je već emitovan u zemljama Južne Amerike i nije tipična letnja serija, a u Turskoj je ostavio može se reći skroman utisak.

Od serija Donence / Tropi i Ya Cok Seversen / Ako voliš previše se mnogo očekivalo, ali je rejting oko 2-3 u svim kategorijama, što su bez obzira na letnju sezonu brojke koje baš i nisu oduševile.

Hayatimin Nesesi – vesela priča, ispodprosečan rejting

Serija Hayatimin Nesesi / Radost mog života donosi priču o ženi po imenu Nese i njenoj porodici. Nese je kao mlada napustila medicinsku školu, udala se i dobila decu, a nakon što su deca odrasla, vratila se na institut. Glavne uloge tumače Sebnem Bozoklu (u seriji Nese), Tolga Tekin (Mustafa), Metin Coskun (Mehmet) i Ugur Demirpehlivan (Salihan). Pored njih uloge u seriji imaju i Aras Senol, Gizem Kala, Ezgi Tombul, Sureyya Guzel, Nisan Dokmeci, Said Ege Yildirim i drugi. Svako od ove velike glumačke ekipe ima priču za sebe, a ove priče su prepletene sa pričom glavnog lika, predstavljajući na ekranima živopisnu i veselu porodičnu komediju. Serija je počela juče a brojke rejtinga su oko 2 – dakle ništa specijalno.

Ostaje da se vidi da li će serija Yaz Sarkisi / Letnja pesma koja počinje sutra da se istakne. Potencijal postoji...

NOVO - Detalji o radnji novih sezona serija Yargi i Yali Capkini

By: TV Exposed