Turski mediji - Kerem Bursin se pomirio sa bivšom devojkom?!

U prvi plan u turskim medijima je došla kontroverzna tvrdnja o Keremu Bursinu, čija je veza sa Hande Ercel, koju je upoznao na snimanju TV serije Sen Cal Kapimi, tiho prekinuta.

Turski mediji - Kerem Bursin se pomirio sa bivšom devojkom?!

Foto Credits: IMDB

Nakon što je završio svoju vezu Hande Ercel, fanove je zbunilo ponovno praćenje Kerema Bursina sa njegovom bivšom devojkom Yagmur Tanrisevsin na društvenim mrežama.

Praćenje Yagmur Tanrısevsin i zgodnog glumca na društvenim mrežama, koji su prekinuli vezu 2014. godine, naterao je mnoge da se zapitaju, da li se možda obnovila ljubav između njih dvoje?!

Duo Yagmur Tanrisevsin i Kerem Bursin zajedno su glumili u fenomenalnoj TV seriji Gunesi Beklerken, koja je emitovana na Kanalu D 2013.-2014. godine, a njihovo prijateljstvo nastalo na tom setu se pretvorilo u ljubav.

Ponovno uzajamno praćenje ovog para na Tviteru obradovalo je njihove fanove. Glumci, koji su bili zajedno godinu dana, prekinuli su vezu 2014. godine. Tvrdilo se da je par, koji je tada pričao o venčanju, raskinuo jer jednostavno nisu imali vremena jedno za drugo.

S druge strane, agencija Kerema Bursina je objavila saopštenje nakon raskida sa Hande Ercel i tvrdnje o novoj ljubavi, koja je kao bomba pala na dnevni red tabloida u Turskoj. U saopštenju između ostalog piše:

„Nažalost, osećamo potrebu da se u takvom periodu izjasnimo povodom vesti u štampi u poslednje vreme. U ovom bolnom i neprijatnom procesu kroz koji prolazi svet i naša država, želimo da se dnevni red ne zaokuplja na ovaj način. Vest u kojoj se pominje ime Kerema Bursina ni na koji način nije tačna.”

Dakle, ako je verovati ljudima koji zastupaju Kerema, u pitanju je još jedna lažna vest.

NOVO - Udala se Evrim Dogan!

By: Milt-TV Exposed