Ozan Guven se vraća na TV ekrane specifičnom ulogom

Poznati glumac Ozan Guven optužen je da je počinio nasilje nad Deniz Bulucuz, sa kojom je imao ljubavnu aferu, dok je glumio u TV seriji Babil 2020. godine, i otišao na sud.

Ozan Guven se vraća na TV ekrane specifičnom ulogom

Foto Credits: IMDB

Dok sudjenje traje, poznati glumac je odlučio da se vrati u televizijske serije.

Novi projekat serije pod nazivom Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze, u koji je uključen i Ozan Guven, biće emitovan na Kanalu D.

U objavljenom trejleru serije pažnju je privukao Ozan Guven koji nosi ljubičastu kravatu.

Zajedno sa rečima Hande Ataizi, značenje ove ljubičaste kravate tumači se kao da odražava žaljenje Ozana Guvena zbog nasilja nad ženama.

Kritike na mrežama

Glumac Ozan Guven, kome je suđeno zbog optužbi za nasilje nad ženama, vratiće se na ekran posle mnogo godina sa ovom serijom.

Ženska udruženja i korisnici društvenih mreža kritikovali su povratak Ozana Guvena na set nakon duge pauze. Postoje ljudi na društvenim mrežama koji govore grube stvari o glumcu.

U novom promotivnom video snimku nove serije pod nazivom Tas Kagit Makas, pažnju je privukla ljubičasta kravata koju je nosio Ozan Guven.

Scena u kojoj Hande Ataizi kaže: „Ako jednog dana naiđete na moj slučaj, obavezno dođite na saslušanje sa svojom ljubičastom kravatom“ protumačena je kao „maslinova grančica“. Ljubičaste kravate imaju izuzetno značenje jer ukazuju na razvoj mudrosti, dostojanstva, prestiža i kreativnosti.

NOVO - Burak Yoruk u ulozi psihopate u novoj seriji!

By:TV Exposed