Burak Yoruk u ulozi psihopate u novoj seriji!

Psihopatske uloge, koje su među najoštrijim likovima turskih TV serija, učinile su mnoga poznata imena nezaboravnim kod publike.

Burak Yoruk u ulozi psihopate u novoj seriji!

Foto Credits: Haberler

Berk Hakman je jedno od najpoznatijih imena u ulogama psihopata. Glumac, koji je bio veoma uspešan u preuzimanju uloga, ostao je upamćen po likovima Ertana u seriji Kacak i Vurala u projektu Siyah Inci.

Konačno, gledali smo glumca u sličnoj ulozi kao Rutkaya u TV seriji Ne Gemiler Yaktim.

Olgun Toker je takođe pokazao koliko je dobar u psihopatskim ulogama sa likom Buraka u TV seriji Ariza.

Nova serija Tas Kagit Makas

Postoje važni projekti na kojima možemo da čestitamo još jednom mladom glumcu, Gencu Ozaku.

Genco Ozak, koji je igrao psihopatu sa likom Okeša u TV seriji Guvercin, takođe je fascinirao široku publiku likom Kulkana Erdeneta u fenomenalnoj TV seriji Cukur. Čini se da će ovim efektnim ulogama psihopata biti dodata nova.

Burak Yoruk, jedno od istaknutih mladih imena novijeg perioda, igraće psihopatskog mladića u novoj seriji Kanala D Tas Kagit Makas.

O liku Feciru, koji će se istaći kao nepopravljivi sociopata, gledaoci će mnogo pričati na društvenim mrežama. Uspeh Buraka Yoruka u ulozi psihopate već je postao stvar radoznalosti.

U novoj seriji pod nazivom Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze, koja će uskoro početi na Kanalu D, postoje važna imena kao što su Ekin Koc, Sera Ariturk, Ozan Guven, Hande Ataizi i Huseyin Avni Danyal.

NOVO - Serija Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze mnogo obećava!