Samsung Galaxy Watch4- i dalje odlična kupovina

Ovog leta, tačnije 27. avgusta kompanija Samsung je pustila u prodaju njihov model pametnog sata pod oznakom Samsung Galaxy Watch4. Mesecima kasnije, ovaj sat se i dalje pokazuje kao odlična kupovina.

Samsung Galaxy Watch4- i dalje odlična kupovina

Foto Credits: Promo / Samsung

Samsung Galaxy Watch4 je težak 30.3 grama (44mm) ili 25.9 grama (40mm), dakle u zavisnosti od verzije. Prednja strana sata je izrađena od stakla, kvalitetnog Gorilla Glass DX+, a ostatak sata je od aluminijuma. Ovaj sat podržava eSIM karticu.

Otporan je vodu do 50m dubine pod sertifikatom IP68, sposoban je da meri krvni pritisak i otkucaje srca, ima Samsung Pay, barometar i neke korisne aplikacije. Displej sata je Super AMOLED tipa veličine 1.4 inča. Rezolucija je 450x450 piksela. Ekran ovog pametnog sata podržava Always-on display.

Samsung Galaxy Watch4 pokreće Exynos W920 čipset. Reč je o dual-kor procesoru koji radi na taktu od 1.18 GHz. Za grafički deo zadužen je Mali-G68. Na njemu je instaliran Android Wear operativni sistem sa One UI Watch 3.

Sat nema slot za memorijsku karticu, a na raspolaganju je 16 GB interne i 1.5 GB RAM memorije. Tu su i WiFi, Bluetooth 5.0, GPS sa A-GPS-om i NFC. Radio i USB priključak nisu podržani.

Baterija je kapaciteta 361 mAh. Modeli dolaze sa oznakama SM-R860 i SM-R870. Ovaj pametni sat možete pronaći u crnoj, pink zlatnoj, srebrnoj i zelenoj boji.

Cena se kreće od 210 do 237 dolara u zavisnosti od modela.

 By: Milt-TV Exposed