Serija Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze mnogo obećava!

Objavljen je novi promotivni video za novu seriju Kanala D Tas Kagit Makas / Kamen, papir, makaze, koja će uskoro biti puštena publici.

Serija Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze mnogo obećava!

Foto Credits: Haberler

Trejler projekta, koji je svojom glumačkom ekipom i snažnom pričom izazvao radoznalost, nagovestio je da će serija biti jedan od najambicioznijih projekata sezone.

U produkciji MF Yapima, serija Tas Kagit Makas | Kamen, papir, makaze broji dane do susreta sa publikom. Objavljen je novi trejler za prvu epizodu serije, koji je svojim prvim trejlerom privukao veliku pažnju.

Promociju, koja je počela veličanstvenom partijskom scenom, obeležili su urlici Umuta (Ekin Koc) i njegovog oca Rize (Bulent Seyran) za pravdom.

Uzbudljive scene

Scena obračuna između Fecira (Burak Yoruk) i Haruna (Ozan Guven) među neboderima dala je naznake o scenariju serije.

U projektu Tas Kagit Makas, koji će ispričati priču o poretku u kojem „desno nije jako, ali je jak u pravu“, biće u toku velika borba za pravdu koju nedužni mladić vodi protiv pravih vlasnika sistema.

Harun (Ozan Guven), sa svojim briljantnim umom i antisistemskim advokatskim stilom, javna tužiteljka Sureyya (Hande Ataizi), jedno od moćnih imena u pravnoj zajednici, Kadri (Huseyin Avni Danyal), ključna figura između poslovnog sveta i kriminalnog sveta, i Fecir (Burak Yoruk), nepopravljivi sociopata.

U promenljivoj ravnoteži između njih dvoje, Umutova borba za svog oca dirnuće srca.

NOVO - Firat Tanis u novom projektu

By: TV Exposed