Farah Zeynep Abdullah zaradila 2.7 mliona dolara!

Turska glumica Farah Zeynep Abdullah je ulogom u filmu Bergen još jednom potvrdila svoj glumački kvalitet. Pored potvrde svojih glumačkih kvaliteta, glumica je značajno uvećala svoj bankovni račun.

Farah Zeynep Abdullah zaradila 2.7 mliona dolara!

Foto Credits: IMDB

Farah Zeynep Abdullah je tumačila glavnu ulogu u filmu o životu pevačice Bergen i bila sjajna. Film je odlično prihvaćen od strane gledalaca i rado gledan u bioskopu. Prema pisanju lista Hurriyet, odnosno njihovog novinara Ismaila Bayraka, glumica je za svoj rad u ovom filmu za sada zaradila 40 miliona turskih lira. Odnosno, prevedeno u dolare, oko 2.7 miliona.

Kako se ispostavilo, Farah Zeynep Abdullah je bila i koproducent filma Bergen, koji ima oko 4 miliona 868 hiljada gledalaca u tkzv. box office i ostvario je 142 miliona 836 hiljade. Kako sada stvari stoje sve ove brojke će biti i uvećane, pošto distribucija filma još uvek nije završena. Film će tek biti prodat digitalnim platformama i televiziji.

Dakle, u pitanju je veoma uspešan i unosan posao za Farah. Nakon prodaje projekta platformama i televiziji, film će biti dostupan još većem broju ljudi, tako da verujemo da će brojke kada su u pitanju pregledi ovog filma biti uvećane za po nekoliko miliona.

NOVO - Nastavljaju se skromni rezultati gledanosti TV serije Adi Sevgi

By: Milt-TV Exposed