Nove turske serije koje počinju u oktobru 2020. godine

Turski šou biznis često zna da bude nemilosrdan. U ekstremnim situacijama kao što je pandemija koronavirusa nema popusta. TV serije koje ne ostvare očekivane rezultate, i nemaju dobru gledanost ne opstaju dugo. Česti su slučajevi da produkcije preprave scenario i naprave finale znatno ranije nego što je najavljeno. Neke serije završavaju u danima pred nama, ...

Nove turske serije koje počinju u oktobru 2020. godine

Turski šou biznis često zna da bude nemilosrdan.

U ekstremnim situacijama kao što je pandemija koronavirusa nema popusta. TV serije koje ne ostvare očekivane rezultate, i nemaju dobru gledanost ne opstaju dugo. Česti su slučajevi da produkcije preprave scenario i naprave finale znatno ranije nego što je najavljeno. Neke serije završavaju u danima pred nama, a sa druge strane ne manjka ni novih projekata.

Oktobar nam donosi nekoliko novih, zanimljivih serija. O nekima smo već i pisali ranije, a za neke i objavili prve video najave. Kada je reč o novim serijama premijeru u ovom mesecu imaće: Seref Sozu, Gonul Dagi, Alev Alev, Cocukluk, Kefaret, Sol Yanim i Akinci.

O svakoj od ovih serija smo već pisali, i možete pronaći vesti na našem portalu. Od koje serije vi očekujete najviše? Pišite nam u komentaru.

NOVO - Bensu Soral se plaši da radi – evo i razloga

BY: TV Exposed