U petak počinje nova turska serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Turski nacionalni kanal TRT1 sada ima novu TV seriju pod nazivom Kasaba Doktoru / Gradski doktor za one koji žele da gledaju priče o lekarima petkom uveče. Snimanje serije, čija će prva epizoda biti emitovana u petak, 8. aprila, nastavlja se u veseloj atmosferi.

U petak počinje nova turska serija Kasaba Doktoru / Gradski doktor

Foto Credits: Dizilah

Objavljeni su snimci iza kulisa snimanja ove turske serije u bolnici u Maltepeu u Istanbulu. Iz snimka iza scene vidi se da se ekipa odmah stopila jedna sa drugom na snimanju ove nove televizijske serije, koju obožavaoci serije željno išćekuju.

Dok je ekipa tokom snimanja kadrova za seriju Kasaba Doktoru / Gradski doktor veoma ozbiljno radila svoj posao, zapaženi su bili delovi u kojima su glumci prilazili jedni drugima gestovima i mimikama između kadrova. Trejleri objavljeni pre prve epizode ​​serije, u kojima su učestvovali značajni glumci kao što su Ozan Akbaba, Hazal Subasi, Deniz Can Aktas i Vildan Atasever, bili su veoma efektni i zapaženi. Ozan Akbaba u liku Hakana i Deniz Can Aktas u liku Omera biće značajna imena u seriji.

Godinama kasnije, ukrstiće se putevi Omera, koji je na kraju nepravde odlučio da postane lekar studirajući medicinu, i Hakana, koji ga je slučajno vodio tokom nesreće. Duo, koji se ponovo sastaje u istoj bolnici, potrudiće se da zajedno sa likom Leyle pomogne ljudima.

NOVO - Novi glumac u turskoj seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka

By: Milt-TV Exposed