Novi glumac u turskoj seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka nastavlja da se emituje ponedeljkom uveče. Odluka je doneta za novu sezonu ove turske serije, za koju su već otpočele pripreme.

Novi glumac u turskoj seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka

Foto Credits: IMDB

Berk Oktay, Biran Damla Yilmaz i Murat Aygen trenutno tumače glavne uloge u seriji, koju su uspešnim nastupima krunisali Eda Ece i Sevval Sam.

Sebnem Donmez, koja se nedavno pridružila seriji sa likom Handan, dodala je uzbuđenje u priču. Posle ovog iznenađenja scenarista publici, nastalo je novo iznenađenje. Majstorsko ime se pridružuje seriji, koja je do sada bila u glumačkoj postavi mnogih glumaca i veoma efikasno koristi glumačku cirkulaciju i fantastiku priče.

Obožavaoci serije Zabranjena jabuka  moći će da vide poznatog glumca Cansela Elcina u priči u novim epizodama. Ovaj novi lik, koji je povezan sa likom Handan, pojaviće se radnji u samo dve epizode.

Cansel Elcin će se tako pridružiti glumačkoj ekipi serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka. Prema priči, Handanin lik je počeo da ulazi u život njenog bivšeg muža Dogana, preko njene ćerke Kumru, kada je ostala bez novca. Dakle, čekaju nas novi i dodatni zapleti.

 NOVO - Bige Onal ponovo o vezi sa Arasom Bulutom Iynemlijem!

By: Milt-TV Exposed