Da li će Burak Deniz i Alina Boz ponovo raditi zajedno?!

Partnerstvo Aline Boz i Buraka Deniza u TV seriji Marasli mnogima je ostalo urezano u pamćenje. Serija je morala rano da se oprosti od publike usled određenih nedaća, ali je iza sebe ostavila zaoista upečatljivu saradnju Aline Boz i Buraka Deniza.

Da li će Burak Deniz i Alina Boz ponovo raditi zajedno?!

Foto Credits: IMDB

Prema za sada nepotvrđenim tvrdnjama u turskim medijima i na društvenim mrežama, njih dvoje će se okupiti u novom projektu.

Među serijama koje publika ne može da zaboravi je i Marasli, koja je publiku upoznala na ekranima kanala ATV TV i oprostila se od gledalaca u julu. Likove koje su u ovoj seriji tumačili Alina Boz i Burak Deniz, publika je brzo i lako zavolela. Ipak, serija je imala finale u 26. epizodi, iako se gledanost nije previše pokvarila. Konačna odluka izazvala je veliki gnev publike. Proći će skoro godinu dana od završetka TV serije Marasli, ali likovi iz ovog projekta mnogima su još uvek sveži i veoma dragi.

Evo jedne tvrdnje koja će veoma obradovati publiku. Prema za sada još uvek samo tračevima na društvenim mrežama i u nekim turskim medijima, Alina Boz i Burak Deniz se spremaju da se udruže u novom projektu.

Navodno, partnerka u novom projektu Buraka Deniza biće Alina Boz. Nema informacija o tome šta je projekat i gde će biti objavljen. Zvanična izjava još nije data. Međutim, čak i mogućnost da se Alina i Burak ponovo spoje bila je dovoljna da obraduje mnoge njihove fanove.

Koliko u svemu tome ima istine, ostaje da vidimo.

NOVO - Problem novih turskih serija je nedostatak kreativnosti?!

By: Milt-TV Exposed