Su Burcu Yazgi Coskun najpopularnija turska glumica protekle nedelje

U sedmičnoj tabeli društvenih medija u Turskoj, određeno je 10 najpopularnijih glumica na ekranu u poslednjoj nedelji.

Su Burcu Yazgi Coskun najpopularnija turska glumica protekle nedelje

Foto Credits: Haberler

U merenju koje je napravila Adba.tv, tabela je kreirana prema broju deljenja na društvenim mrežama svake nedelje. Glumci koji prednjače sa svojim TV serijama imaju veću stopu da se o njima priča na društvenim mrežama. U poslednje vreme omladinske TV serije nisu sišle sa dnevnog reda društvenih medija pa zbog toga dobijeni rezultati ni ne čude. Mlade glumice TV serija Kardeslerim / Moja braća, Duy Beni / Čuj me i Tozluyaka / Prašnjava kragna su na vrhu nedeljnih izveštaja na društvenim mrežama.

Poslednjih nedelja, Su Burcu Yazgi Coskun, Asiye iz Kardeslerima, je na vrhu ove rang liste. Posle Coskun, koja nikome nije prepustila sam vrh ove liste, dolazi Rabia Soyturk, glumica serije Duy Beni / Čuj me. Situacija se nije promenila na spisku sačinjenom tokom nedelje od 20. do 26. septembra!

Melis Minkari, još jedna glumica popularne TV serije Kardeslerim / Moja braća, takođe je na 3. mestu. Ozge Yagiz, mlado i uspešno ime TV serije Baba / Otac, nalazi se na 4. mestu ove rang liste. Još jedna glumica iz serije Kardeslerim, Lizge Komert, je na 5. mestu.

Su Burcu Yazgi Coskun dakle postaje sve popularnija, a serija Kardeslerim se nada da će zadržati publiku uz ovaj projekat.

NOVO - Solidan start nove turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

By: TV Exposed