Solidan start nove turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Juče je bila premijera nove turske serije pod nazivom Gecenin Ucunda / Na kraju noći. Kada je u pitanju rejting, početak je bio solidan, odnosno u proseku.

Solidan start nove turske serije Gecenin Ucunda / Na kraju noći

Foto Credits: IMDB

Serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći se emituje na kanalu Star TV. Glavne uloge u ovom projektu tumače Kadir Dogulu i Neslihan Atagul, a Kadir je i jedan od producenata ove nove TV serije. Na startu, serija je imala teške rivale, Kurulus Osman, seriju koja je opet bila najgledanija u danu emitovanja i seriju O Kiz / Ta devojka. Zbog toga su ostvareni rezultati rejtinga u prvoj epizodi – solidni. Tačnije, rejting prve epizode je bio oko proseka u sve tri kategorije.

Total rejting ove nove turske serije je iznosio 3.04. AB rejting je bio 3.12, a ABC1 rejting 3.39.

Radnja turske serije Gecenin Ucunda je zasnovana na romanu pod nazivom Gecenin Ucundaki Isik (Svetlo na kraju noći) iz 1963. godine, autorke Peride Celal, koja za njega kaže da je najlepša ljubavna novela koju je ikada napisala. Gledaćemo impresivnu priču o Macide, koja je specijalista ljudskih resursa i koja okreće leđa ljubavi i pokušava da stvori novi život za sebe i svoje dete i dođe do humanog sveta.

Ostaje da se sumiraju utisci i da vidimo kakav će biti rejting u epizodama koje slede.

NOVO - Glumci ulažu veliki napor da vrate seriju Mahkum na pravi put!

By: TV Exposed