Glumci ulažu veliki napor da vrate seriju Mahkum na pravi put!

Uprkos lošoj gledanosti turske serije Mahkum / Zatvorenik koja se emituje na Fox TV-u, ostaje evidentna činjenica da je uzbuđenje u priči poraslo i da glumci rade veoma intenzivnim tempom.

Glumci ulažu veliki napor da vrate seriju Mahkum na pravi put!

Foto Credits: IMDB

Iako priča postaje aktivnija i uzbudljivija u drugoj sezoni, neki detalji u scenariju i dalje dobijaju velike kritike publike. Međutim, treba ceniti i napore glumaca da vaskrsnu seriju u drugoj sezoni. Duo Onur Tuna i Ismail Hacioglu ponovo nastupa veličanstveno. Ženski likovi serije su takođe veoma uticajni, a veliku odgovornost imaju Melike Ipek Yalova i Hayal Koseoglu.

Projekat Mahkum / Zatvorenik je izabran za najbolju dramu zajedno sa serijom Destan na ceremoniji dodele međunarodnih dramskih nagrada održanoj prošlog meseca u Seulu u Južnoj Koreji. Na jučerašnjoj dodeli u Turskoj, dve glavne glumice serije proglašene su vrednim nagrada.

Na 26. dodeli nagrada Udruženja novinara časopisa, Hayal Koseoglu i Melike Ipek Yalova osvojile su nagradu „glumica u akcionoj seriji“. Dve uspešne glumice nastavljaju da vredno rade za seriju Mahkum. Hayal Koseoglu je u svojoj izjavi na ceremoniji rekla:

„Serija je veoma aktivna kao i uvek. Naporno radimo jer se scenario stalno dešava na različitim mestima, ali radimo sa zadovoljstvom.”. Koseoglu, koju gledamo na ekranu u ulozi Sashe, ovim rečima zapravo govori koliko intenzivno i predano ceo tim radi na oživljavanju serije. Ovo skreće pažnju kao primer koliko su glumci truda uložili da ponovo pokrenu seriju i vrate gledaoce koji imaju sve oštrije kritike na scenario. Uostalom, o tome govori i sam rejting…

NOVO - Azra Aksu osvaja srca miliona ulogom u seriji Bir Kucuk Gun Isigi

By: TV Exposed